sssImage

Sıkça Sorulan Sorular

1. Derneğimize İş Bankası çalışanları, emeklileri, emekli maaşı alan dul/yetim, Bankamız kadrosundan iştiraklerimizde görevlendirilen çalışanlarımız, Emekli ve Munzam Vakfı çalışanları derneğimize üye olabilmektedir.

1. İş Bankalılar arasındaki aidiyet duygusunun arttırılmasının yanı sıra;
    2. Lokallerimizden akşam yemeklerinde sadece üyelerimiz faydalanabilmekte,
    3. Üyeolan ve olmayan arasındaki %20’lik indirimden faydalanılması,
    4. Akşam yemekleri, yılbaşı etkinliği, doğum günü, nişan, düğün vb. organizasyonlardan sadece üyelerin faydalanabildiği vb. avantajlar bulunmaktadır.
    5. Akşam yemekleri ve üyelerimize yaptığımız etkinliklerde mutlaka rezervasyon yapılması gerekmektedir.

2. T.C.Kimlik Kartı/Ehliyet ve Bankamız Kimlik kartı ile üye formunu elden, posta veya kargo ile göndermeniz halinde üye olunabilmektedir. Ayrıca tesisimizi ziyaretiniz esnasında da üye olabilirsiniz.

3. Üyelik aidatı yılda bir kere Ocak/Şubat ayında maaş hesabınızdan tahsil edilmektedir. Aidat miktarı her yıl yönetim kurulumuzca belirlenmektedir. Yıl içerisinde üye olan çalışan ve emeklilerimizden izleyen ayın başında üyelik aidatı tahsil edilmektedir. (2024 yılı için belirlenen aidat tutarı yıllık 250.-TL’dir.)

4. Sabah kahvaltı ve öğle yemekleri için rezervasyon yapılmamaktadır. Akşam yemekleri için rezervasyon yapılması gerekmekte olup, sadece 0(216) 326 90 33 no.lu telefon numaramız ile rezervasyon yapılabilmektedir.